Peygamberimizi (S.A.A) Rüyada Görmek İçin Dua

Felahu's-Sail'de İmam Cafer Sadık'tan (a.s) şöyle rivayet edilmiştir: "Kim Resul-i Ekrem'i (s.a.a) rüyada görmek isterse yatsı namazından sonra gusül abdesti alıp dört rekât (ikişer rekât hâlinde) namaz kılsın. Her rekâtta bir Fatiha ve bir Ayetel Kürsi okusun. Ardından bin kez salâvat getirsin. Temiz bir elbiseyle yatağa girsin ve sağ elini sağ yanağına koyarak yüz kez şu tespihi söylesin:

سُبْحانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلّهِ وَ لآ اِلهَ اِلاّ اللهُ وَ للهُ اَكْبَرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ

Subhânallâh, velhamdu lillâh, ve lâ ilâhe illallâh, vallâhu ekber, ve lâ havle ve lâ quvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

[Tenzih ederim Allah'ı, hamd ancak O'na mahsustur, Allah'tan başka ilah yoktur ve Allah (tanımlanabilir her yüce tanımdan) daha büyüktür. Güç ve kuvvet ancak izzet ve azamet sahibi Allah'tandır.]

Ve ardından yüz kez "mâ şâallâh" (Allah'ın istediği olur) desin ve kimseyle konuşmadan uyusun. Böyle yapan bir kimse Allah'ın izniyle rüyada Resul-i Ekrem'i (s.a.a) görecektir."
dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski