Salavat-ı Mecule - Çözülmez Düğümleri Çözen Salavat

salavat
Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra yahut da uykusundan uyanır uyanmaz SALAVAT-I MECULEYİ (51) defa okuyup arkasından Allah rızası için iki rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatında Fatiha ile Elem neşrah leke'yi, ikinci rekatta da Fatiha ile birlikte "Kul ya eyyühel kafirun" ve "İza cae nasrullah" surelerini okusa, Yüce Allah (CC) o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir. Kıraat olarak okunan, her ayet için bir köle azadı sevabı ihsan eder. Bu namazı kılan kimsenin kıyamete kadar amel defteri kapanmaz, her günü için hac ve umre sevabı kadar durmadan kendisine sevap yazılır. Vefat ettiğinde o kimseye melekler şehit muamelesi yaparlar. O kimseler cennette de İbrahim Aleyhisselam'a komşu olurlar. Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür. Abdestsiz de tabi olabilir, ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir. İnşallah dertlerinize deva olur. Dua ederken Rabbim senden bilir senden isterim demek daha güzeldir. Niyetinizi buna göre getirirseniz Kabul olur İnşallah. Bir Müslüman daha ne ister ..
Çokça Şükredelim
ihlasla amel edelim
tebliğ de edelim
çoluk çocuğa öğretelim

SALAVAT-I MECULE HAKKINDA
Salavatı Mecule, Yüce Allah'ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına "Salat-ı Mec'ule" denilir. Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek, çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda, bir tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bir tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler, istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beş yüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı, 51 defa okuyacak kimse içindir. Salavat-ı şerife budur,

Salavatı Mecule Okumanın Faydaları

Çözülmez düğümleri çözen, salavat diye anılıyor, bu salavat. Her türlü olmazı oldurur denilmektedir. Deneyin ki ne kaybedersiniz, olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz.
Maddi manevi sıkıntılar
Evlilik isteği
Rızık için
Huzur ve mutluluk için
Herhangi bir istek için
Salavat hazinemizi genişletmek ve Efendimizin şefaatine nail olmak için bol bol Salavat okuyalım. "Amin"

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski