Çok Tesirli Dilek Duası Okunuşu ve Sırları

Kimsenin ne haceti varsa bu dua sayesinde kabul olur.dua okurken olacak mı ya da denemek amacıyla okumayın ve olacağına tüm kalbinizle inanarak dua edin.aşağıdaki dua kimin ne haceti varsa allah'ın izni ile yerine getirlir.niyetinizi yapın.tabii ki abdestli olmak eftaldir.
Dua
ğayril mağdubi aleyhim veleddallin amin.
Ya mübin (7 kez denilecek)
allahümme sahhir li el mülke vel meleküt la ilahe illa ente ya zel celali vel ikram.
Ya hayy ya kayyum(3kez tekrar)
bike estegisü ya mugis egisni (4 kez tekrar)
ya mucip ecip daveti vakti haceti ya erhamurrahimin(37 kez tekrar)
allahümme inni es elüke bi ismikel azimül a'zimi ve nebiyyükel mükerremi muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem(4kez tekrar)
en tef al bi ma ente ehlühü ,inneke ehlül tekva ve ehlül mağfire...
Allahümme ırzıkna hayru-ddünya ve naimul ahireti, ve tüb aleyna kablel memad, vela tü azzibna badel mevti ve hevvin aleyna sekeratül mevti, ya semiül esvat...
Allahümme sellimna ve sellm dinena vela teslüb vaktel nez-i imanena vela tefnina indel mevti. Allahümme ıhfazna minel illeti fil gurbeti ve minel illeti indel şiddeti ve minel şekaveti indel hatemi...
Allahümme ic alni mükessiran li zikrike müeddiyen li hakkıke, raciyen li vadike,haifen min vaiduke, radıyen fi külli halin anke,ferric hemmi vekşif gammi vakti haceti ya kadil hacat, ve ecib daveti ya mücibül daavat bi hakkı hazihil sureti, veğfili ve li valideyye ve li cemiül müslimin vel müslimat vel müminine vel müminat inneke semiün karib. Macibul daavat bi rahmetike ya erhamü-rrahimin.(ve yes el hacetehü)..
dua

Şems-ül maarif 1979 baskı

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski