Şifa Tesbihi, Büyülerden Kurtulun

Büyülerden Korunmak İçin
Cinli hastalara tek çözüm Allah Rasulü'ndendir:

Efendimiz'e bir Allah dostu feryad ediyor. Ya RasulAllah, ümmetten büyüye karışmayan kimse kalmadı, herkes birbirine büyü yapar hale geldi, cin sürülerinden ümmeti kurtaramıyoruz. Allah Rasulü şunu söylüyor:
" Ümmetime benim hediyemdir: Şifa tesbihini çeken felah bulur, bundan başka çaresi yoktur:
1000 Estağfirullah el azim,
1000 Allahumme Salli ala muhammedin ve sellim
200 Felak
200 Nas
200 Subhannalahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziim."

Şifa tesbihini her gün ikindiye kadar çekeceksiniz. Ve asla terketmeyeceksiniz. Belki bundan daha uzun tesbih çekmişsinizdir ama bu büyük bir tesbih olduğu için etkilidir. Cinli hastalra kendileri çekemeyecek halde ise bir yakını çekecektir her gün. Bu tesbihi çekmenizi cinler istemedği iiçin türlü bahaneler çıkarır, uykunuz gelebilir. Ama iyileşmek istiyorsanız. Ayrıca büyülerden korunmak istiyorsanız mıhakkak çikiniz,tavsiye ediniz. Başka çare aramayınız, büyüyü büyüyle yok edemezsiniz. 2 gün belkı rahat edersiniz, 3. gün daha beter hale gelirsiniz. Büyü yaptığınız kişinin vebalini ödeyemezsiniz.

Ayrıca her gün ikindi ile akşam ezanı arasında 3 cin suresi okuyarak cinleri etrafınızdan dağıtabilirsiniz..

Bundan başka çözüm yoktur. Allah cinlerin şerrinden, şeytanın vesvesesinden ve tuzaklarından, nefsimizin ve kötü niyetli insanların şerrinden ümmeti Muhammedi muhafaza buyursun.
sifa

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski