İçimde Cin mi Var? Belirtileri Nelerdir?

-Anne veya baba ile konuşurken çok cabuk sinirlenmeler oluyormu ?
-Aileniz ile ilgili bazı konular aklınıza geldikçe diş sıkıyormusunuz ?
-Uyumaya çalışırken kulagınızın içinde garip sesler oluyormu ?
-Uyumak için yattıgınızda karanlıkta eşyalarınız şekil degiştiriyor mu ?
-Uyku ile hayat arasında asılı kalıyormusunuz ?
-Korkulu bir rüya gördügünüzde kalkmaya çalıştıgınız halde kalkamıyormusunuz ?
-Bazen etrafınızda adınızla seslenen bir ses duyuyormusunuz ?
-işeriniz rast gitmiyor ve çalışmak isteginiz yokmu ?
-İnsanların içinde konuşmaya cekinir ve sürekli yanlış hareketler yaptıgınızı düşünürmüsünüz ?
-Rüyanızda tanımadıgınız insanlarla konuşuyormusunuz ?
-Bazen etrafınızda birilerinin olugunu mu düşünüyorsunuz ?
-Etrafınızda karartılar görüyormusunuz ?
-Kendinize ara sıra birşeylerin dokundugunu hissediyor musunuz ?
-İstem dışı hareketlerde bulunuyor musunuz ?
-Banyo da izlendiginizi düşündüren durumlar oluyor mu ? ,
-Tuvelet ve banyoda cok kalma isteginiz var mı ?
-Banyoda veya tuvalette tahrik olmaya başlıyormusunuz ?
-Gizli gücleriniz oldugunu mu düşünüyorsunuz ?
-Karşı cinseleriniz sizden çabuk sıkılıyor mu ?
-Öfkelendiginiz de kendinize vurmak yada zarar vermek istiyormusunuz ?
-Eşinizle ilişki yaşamakta sıkıntı çekiyormusunuz ?
-Pskolojisi bozuk insanlar karşısında tahrik oluyormusunuz ?
-Rüyalarınızda hayvanlar saldırıyormu ?
-Rüyalarınızda hayvan anne baba kardeşleriniz ile ilişkiniz oluyormu ?
-Uykularınızda birşey size saldırıp uyandırıyormu ?
-EZAN sesi duyduğunuzda ürkme geliyor mu ?
-İbadet etmek istediginizde cabuk vaz geçiyormusunuz ?
-İçinizde sürekli huzursuzluk varmı ?
-Unutkanlıgınız varmı ?
-Aile huzurunuz kalmadi mi
- Cok guzel giden bir evliliginiz varken hic bir sebeb yokken esinizle problem yasamaya mi basladiniz?
-Artik hayat tamamen cekilmez bir hal mi aldi kurtulmak mi istiyorsunuz..

Yaratılıştan insanların düşmanı olan cinler her insanın zayıf ve çaresiz hallerini gözeterek saldırı haline geçerler.

1-)İlk önce TEBELLEŞ olurlar.
2-)Daha sonra MUSALLAT haline geçerler
3-)İleriki zamanlarda vücudu ele geçirerek İSTİLA ederler.Huddam, cinlerin makam elde etmiş olanlarıdır.Bazen karşımıza yaşantısında fazla ibadet edip Rabbimizin mükafat olarak evliya makamı verdiği müslüman cinler ile karşılaşabiliriz.CİNLER ALEMİ aynı bizim gibi yaşarlar,onlarında alimi,zalimi,komutanı ve safhaları var

KAFİR CİNLERİN İNSANLARA ZARARI MÜSLÜMAN CİNLERİN ZARARINDAN FAZLADIR.

Şimdilik kafir cinlerin zararlarını belirtiyorum, bizzat tedavi ettiğim insanların hepsini şikayetlerini gözeterek kaydettim.Kafir cinler insanın bedenine girerek zarar verirler, müslüman cinler bedene girmezler yasaklıdırlar çünkü müslüman müslümana eziyet etmez.Müslüman cinler ALLAHIN kanunlarına ters düşen hal ve hareketlerde birde; kendilerine zarar verici durumlarda insana zarar verirler.Müslüman cinlerin zararlarını tam bir başlık ile anlatacağım.

Nasıl insanların dalâlette olanları ve hidayette olanları varsa; gayb âleminde yaşayan cinlerin de dalâlette olanları ve hidayette olanları vardır. Hidayette olan cinlerin de başlarının üzerinde o devrin imamının ruhu var.

Devrin imamları her devirde bir kişidir. İmam-ı Safi Hazretleri, İmam-ı Rabbanî, Hazreti Mevlâna Celâlettinî Rûmî, Hazreti Yunus Emre gibi velîler dün vardı, bugün de var. Hangi cin murşidine tâbî olursa, devrin imamının ruhu onun başının üzerine gelir ve onu muhafaza altına alınır. Ama öyle cinler vardır ki; şeytana tâbî oluyorlar. İblis cin taifesindendir. Ve cinleri kendi emrine alarak, böyle kullanılıyor. Hüddam demek baş demektir yani yönetici nasıl insanların müdürü,reisi,milletvekili,bakanı,dekanı,başbakanı,padişahı var ise cinler alemininde kendi aralarında yetkilileri vardır.

İnsanlarda ruh vardır ama cinlerde yoktur. Onlar bir fizik beden bir de nefsle yaratılmışlardır.

15/HİCR-26: Ve le kad halaknel insâne min salsâlin min hamein mesnûn(mesnûnin). Andolsun ki; Biz insanı, “hamein mesnûn olan salsalinden” (standart insan şekli verilmiş ve organik dönüşüme uğramış salsalinden) yarattık.

55/RAHMAN-14: Halakal insâne min salsâlin kel fehhâr(fehhâri). İnsanı, ateşte pişmiş gibi kuru bir çamurdan yarattı.

55/RAHMAN-15: Ve halakal cânne min mâricin min nâr(nârin). Cann’ı (cinni) da ‘yalın, dumansız bir ateşten’ yarattı. CİNLER İLE İNSANLARA ZARAR VERMEK;

1-Yapılan muskaların şer olarak işlem ve emir verilirse zaten insanlığa zıt ve düşman kesilen kafir cinler hemen işleme kalkar.Muska yapılan kişiye saldırı haline geçer.Saldırdığı insanın yaşayış tarzınıve ruh yapısını değiştirir.

2-Her zaman huzursuz ve iç alemine kapanık yaşayış tarzına geçerler ve insan dışı hareketler sergilerler.

CİNLERİN MUSALLAT OLDUĞU KİŞİLERDE 3 ŞEKİLDE BELİRTİLER ZUHUR EDER: A-FİZİKSEL BELİRTİLER B-RUHSAL BELİRTİLER C-UYKU HALİNDE VE METAFİZİK BELİRTİLER A-FİZİKSEL BELİRTİLER;

1=TIBBEN NEDENİ BULUNMAYAN;devamlı baş ağrısı, başta yarım acıma hissiyatı,uyuşukluk, durmayan ve devamlı baş dönmesi, sersemlik,bayılacak gibi olma.kol ve bacak ağrıları ile geçmek bilmeyen uyuşmalar.Durmadan aynı noktada sırt ağrıları,anlam veremediği nefes daralmaları,boğuluyormuş gibi hisler,kalb ağrısı çekip doktora gidince sonuç alamama,kasık ağrısı çekenler,göz yanması ve bitmek bilmeyen kaşıntı, şiddetli adet sancısı,aşırı terleme,felç geçirir gibi vücudun hal alması, sık sık bayılmalar,üzerine bir yel geliyormuş gibi hissedip iç geçmeleri, sağa sola tuhaf tuhaf bakmalar ve ne söylediğini bilmeme halleri, konuştuğundan bir şey anlaşılmadığı haller, sağa sola saldırma hırçınlık yapma, sebepsiz yere sinirlenme ve kendine zarar vermeler BAŞLICA BELİRTİLERDENDİR.

2=KULAK VE KAFANIN İÇİNDE ÇINLAMA; cinli hastanın ilk belirtilerindendir.kendisini boşlukta hisseder,gelen seslere mana veremez, huzursuz olur engel olamaz.baş ağrısı yakalar, ileriki safhalarda uykuları düzensizleşir ve uyuyamaz hale gelir. konturol dışı hareketler baş gösterir.

3=KAFANIN İÇİNDE OLUŞAN TUHAFLIKLAR; karıncalanma gibi başlayan hallerden sonra bulanık görme durumları olur.Daha sonra her zaman kafanın belli bir bölümünde ve bir kısmında ağrımalar başlar,gözleri sulanır ve durmadan kaşımaya başlar kaşıdıkca artar, beyin şekilden şekillere girer göz önünde anlam veremediği şekiller görünür,suda boğuluyormuş gibi haller alır, kendisi karanlık veya ıssız yerlere çekilme hissine kapılır,uyumaya çabalar durmadan uyumak ister gözlerini yumar.Fazla uyumaya dalarsa istila olur, çoğu zaman uyuyamaz,gecenin geç vakitlerine dalar uyuyunca sabah uyanamaz yatakta döner yatar oflar hep, fazla uykusuz kalınca beyin fonksiyondan çıkar. Bulanık haller başlar ve baş gösterir.

4=DOKTORUN BULAMADIĞI NEDENSİZ ŞİKAYETLER; Doktorlar bulamaz tesbit edemez bir hallerde görünen şikayetler görünür, sebepte bulamazlar; kalp ağrısı, sırt ağrısı ve daralmalar, göz yanması yangıya engel olamazlar, kalbi makinaya bağlarlar hiç bir neden ve olumsuzluk görünmez ama rahatsızlık devam eder,durmadan mide bulanması ama istifar edemez, boğazına bir ağırlık çöker, ortadan ikiye yarılası gelir sırtından ağrı terler, durmadan mekan değiştirmek kaçmak hissine kapılırlar,ölecekmiş gibi hisseder içine baygınlık gelir yani kendini doktora dahi ifade edip anlatamaz.

5=VÜCUDUN ÇEŞİTLİ YERLERİN RAHATSIZLIKLAR; Kısım kısım yerlerde gezinti halinde ağrılar olursa,kollarda bacaklarda uyuşmalar meydana gelirse,el ayak baş bölgelerinde sürekli ve devamlı titremeler,vücudta sarsılma sallanma,öne doğru iteklenme, yüzde yanma,karıncalanma,el ayakta istem dışı oynatılması,tıbta tik dediğimiz hastalık hali,kasılmak durumları, enseden ağrı girip boynun yana düşmesi,ilişki esnasında kendini sıkma hallerive boyun ağrısı,beyinde yanma algıları ve huzursuzluğu cinli belirtileridir.

6=DİLE VURAN BELİRTİ;Dilde istem dışı hareketler meydana gelir; dışarı sarkar,ağzındaki suyu tutamaz,hızlı hızlı konuşur,ne söylediğini bilemez, konturolsuz konuşur,çoğu zamanda hep susar konuşamaz,korku halinde olanlar genelde susar konuşamaz veyada kekeme halini alır derdini icra edemez kekeme olanlarda kafir cinli madurudurlar,dili tutuldu denir müdahale edilmezse tesiratı kalır.Beyin hücreleri yanmadan tedavi edilmelidir yoksa az bir sonuca varılır kalıcı tesirler üzerinde kalabilir.Aciliyet en önemli vakadır

7=GEZİCİ AĞRILAR;Genelde vücudun sırt,bel,ense,kasığın üst bölgesinde,karının yan taraflarında meydana gelenağrılar görünür.Halk dilinde yel durmuş derler fakat es geçilir tedavi edilmezse ileride çok sorunlar baş gösterir,ağrılar çoğalır çünkü cin içeride tahrip meydana getirir.Mesela kasık ağrısı olan erkekler ilişkiye giremezler,kadınlar ise regel döneminde başlayan kasık ağrıları görürler ilişki esnasında kasılırlar boyun kas katmanları kırılır. Boyun fıtığı teşisi konur ameliyat olur ama ağrıdan kurtaramaz, ense hep ağrır.

8=BEYİNE YERLEŞİP HÜKMEDERLER;Kuvvetli olan ,makamı büyük olan kafir cinliler çoğu zaman beyine hükmederler,haşmetli olanlar beyine yerleşirler.Genelde sapık düşünceler verirler insan dışı hareketler sergiletirler. Asileştirirler,asabiyet artar,ALLAH ve kanunlarına ters düşen işler ve eylemler yaparlar,allahtan uzaklaşırlar,hasta düşer bayılır (sara hastalığı) derler. Bayılanın ağzına köpük birikir,düştüğünü uyanınca hatırlamaz,elini sıkar açamazsın,çoğu zaman dilini yutma olayı gerçekleşir ölümüne sebep olabilir. Çoğuna bayılma gelir yüksekten düşme ve kafasını vurdurmakla ölüm sebepleri olur veya sakat kalırlar, sakat kalanlarla ilişkiye girerler, ilişkiye girdikleri insanlar çok zayıflar ve cemalleri kararır.Beyine yerleşince çok tehlikelidir sıkıntı geldiği zaman saldırgan olabilirler, delirebilirler.sara hastaları görüntü alamazlar sadece cinler sıkıntı verir ve hastalar hep darbe alırlar.

9=DAMARLARA GİRME;Damarlara girip gezinti yapma yeteneği olan cinlereteşhis konamaz.doktorların bulamadığı hastalıklara neden olurlar.mesela el ayak uyuşması hiç bitmeyen kırap girer gibi sancı,durmak bilmeyen baş dönmesi,şiddetli adet sancısı ve kanaması,yangılı vaziyette yüz uyuşması,burun kanaması,dilin uyuşması ile konuşamamaz hale gelmek veya salyaların akması,yemek yerken boğulacağım hissine kapılması,içtiği suyu yutamaması ağzında çevirip durması,boğazda durmadan yangı hissi ve boğuluyor hissetmek cinlerin verdiği sıkıntılardır.

10=HAMİLE KALAMAMA;Tıbben sorun bulunamayan hamile kalamayan bayanlarda kuvvetli olan cinler kadının rahimine yerleşir.Rahime yerleşen cin ilişki esnasında rahime akan meniyi çevrim dışı eder veya çürütür. Kadın çocuğa kalamaz,bazende rahimi ters dönderir çok ağrı ve sancı çektirir, daha sonra ters olan rahim meniyi tutmaz hep dışarı akarak çocuk olayı engellenir.Bazende aldırış etmeyen kadınlar tedavi olmazsa cinsel gücünü kaybeder ve eşi ile dövüş safhalarına geçer.Evde başlayan sebepler sıkıntılar çok can sıkar sebepsiz yere kavgalar başlar,çünkü artık cin bayan ile cinsel ilişkiye giriyordur ve erkek elini süremiyor, ilerleyen safhalarda intihar düşünceleri başlar.Erkekte cinsel düşüklük başlar eşi ile birleşemez.

11=DURMADAN DÜŞÜK YAPMA;Sebebi bilinmeyen ve cevap alınamayan tıbben sorunsuz düşüklerin olması kafir cinlilerin vermiş olduğu rahatsızlıklardandır.Rahime yerleşmiş olan cinler şişkinlik vererek cenini dışarı atarlar,böylelikle insana eziyet verirler,acı çektirir üzüntü sağlarlar,hamilelik esnasında kadınlar hep sırt ağrısı çekerler,halsizlik yaşarlar,kabızlık olayı geçmez,kadınlar genelde çocuk tutayım diye sırt üstü yatarlar,fakat yinede çocukları olmaz o vücuttan cin atılmalıdır.Bazende içerde çok kalan cin kadının yumurtalıklarında iltihaplanma ve tahriş meydana getirir bunun sonucunda dışarıya pis akıntı ve koku verici haller uygular çevreye tiksinti meydana getirir.Rahime yerleşen cinler genelde çocuk doğuramayan,evlenemeyen, çirkin veyada yaşlanıp vakti gelmiş bunamış cinler girer ve çok zarar verirler.

12=TAŞIT ARAÇLARI;İnsanların seyahat veya bir yerden bir yere gitmek için kullanmış olduğu arabalara binememe hali cinlerdendir.korkma ve kusma gibi haller alır,genelde rahatsızlık verirler baş dönmesi olur,ileride kaza olacakmış korkusunu iç güdüleri kullanarak korkuturlar, başına kaza gelip iş yapamaz veya sakat kalma hissi ile araç kullanmayı veya binmeyi zor hale getirirler.

13=TUHAF HALLER;İnsanlara hiç durmak bilmeyen üşüme verirler, arkadan yaklaşımla ürperti yaparlar,eli yüzü yanıyormuş gibi yangı verirler ateş basar,vakitli vakitsiz anlarda korkma halleri,ıssız yere gitme hissi, elini başının arasına alarak duymamak isteme halleri,yerine oturamama durmadan dolaşmak durumları,sızlanma halinde sesler çıkarıp farkında olmadıkları haller,konuştuklarının anlaşılmaması, söylenen lafları dinleyememe ve anlayamama hali, konuşurken diline sahip çıkamamak,gözleri ile sağa sola devamlı bakınma halleri, kendini durmadan takip ediliyormuş hisleri,karanlıktan korkma, ansızın bağırma hisleri, elini ayağını usanmadan ısırma, kendini arada bir tokatlama veya ah oh diyerek dövünmeler,aynı kelimeleri tekrar tekrar süresiz söylemeler hepsi kafir cinlerin musallat olup insanlara vermiş olduğu zararların belirtileridir.

14=KADINLARA GÖNDERME;Elde edebilmek veya evlene bilmek daha değişik gaye ve amaçlarla muska yapılarak kadınlara kafir cinliler gelir.maksat aşık etmek kendine bağlamak yuvayı kurtarmak olabilir ama yapılan büyü cinlerin bedene girmesini sağlar,bedene giren cinler aşık olurlar ve girdiği bedenin sahibini elde etmeye, cinsel ilişki kurmaya amaçlı rahatsız ederler.Bedene giren cinler şöyle rahatsızlıkları genelde verirler;A_Huyzuzluk hali verir kimse ile geçinemez hale gelirler B_Karşı gelirler ana babayı dinlemezler C_Evlenme isteği kaybolur evlenemezler, evlenmeden bahsedince mide bulantısı ve kalp çarpıntısı başlar D_Kimseyi beğenmez ve üzerine tiksinti gelir E_Yüz ve vücudun yöresel bölgelerinde aşırı derecede sivilceler çıkar geçmez ve çok belirgin izler kalır,kadınları çirkin göstermeye çalışır,cinsel ilişkiye girmek için hazırlık yapar.Cinlerin böyle zarar vermelerini sebebi böylelikle kendine ayırır evlenmeye çalışır,cinsel ilişkiye girerse kızların kızlık zarına zarar vermezler, engel olunmazsa ömrü boyunca o kadın ile hayat yaşar, çocukları olur,evlenen ve cinsel ilişkiye giren kadınların görüntüsü açılır cinden kocasını ve çocuklarını görür.


BEN ÖLÜRSEM LEDÜN İLMİ İLE UĞRAŞANLARA EN BÜYÜK TAVSİYEM ;CİNLERLE EVLİ KADIN VEYA ERKEĞİ KURTARIRKEN CİNİ ÖLDÜRÜNCE MUHAKKAK ÇOCUKLARINI KATLEDİN YOKSA İNSANA ÇOK ZARAR VERİP VEYA ÖLÜMÜNE SEBEP OLABİLİRLER.ÇÜNKÜ HEPSİNİN İNSANLAR GİBİ EŞİ DOSTU ANASI BABASI VE BİR TOPLULUĞU ATASI VARDIR, KESİN İNTİKAM ALIRLAR VE KÖTÜ SONUÇLAR ÇIKABİLİR.

15=ERKEĞE GÖNDERME;Büyü veya tılsım ile gönderme yapılıp muska yapılmış veya insanın yapmış olduğu hatadan dolayı aşık olmuş kafir cinler erkeklere çok zarar verirler.Genelde erkeklere evde kalmış,çirkin,ihtiyarlamış veya bizzat istila etmek için bedeni bayan haşmetli cinler elde eder.BELİRTİLERİ; A_Uyku halinde iken veya uyanıkken durmadan cinsel yönden boşalma B_Aşırı asabiyet ve kadınlardan kaçma, evli ise boşanma hissi veya ilişkiye girememe hali C_Elini eşine bile süremez ve yanına bile oturamaz daralma tutar D_Nefret etme veya eşi ile isteksiz olma, zulüm yapma yapma,ters ilişkide bulunma gibi haller E_Rüya görür gibi gerçek yaşantıda ilişkiye girme F_Baş dönme halinin fazla olup rahatlama hissine kapılıp çok sayıda el ile boşalma yapması G_Cin aşık oldu ise erkeğin nikahını bağlar asla evlenemez,suskunluk haline geçer, evlilik lafı açılınca sıkılır Musallat olunduktan sonra insanlar eşi ile irtibatı kopar bir birlerine gıcık kaparlar ve ilişkiye giremezler, CİN İLE ilişkiye giren kadın ve erkek durmadan zayıflar ve cemali kararır.

16=DOLAŞAN AĞRILAR;Vücutta durmadan yer değiştiren ağrıların hissi ve olması cinlerin marifetidir,genelde sırt,baş,kol, kasık ve kalpte görünüyor,bir an gelir ve geçer,bazen hiç dikkate bile alınmaz ama ileri zamanlarda karşımıza sancı çekilen yerlerde kis hali gibi şişkinlik yapar ve görünüm bozukluğu verirler,iç şişme diye adlandırırız bir sebebi yoktur fakat bir belirtidir,dikkate alınılırsa ileride sorun olmaz tedavi edilir.

17=YEMEK YİYEMEME VEYA OBURLUK;Cinler vücuda girince insanı yemek yiyemez hale getirir ki; halsiz ve güçsüz kalsın böylelikle kendi işi kolaylaşsın,istediği gibi yapacakları vücutta ve beyinde gerçekleşsin,halsiz duruma düşen insanın manyetik alanını istediği gibi kullansın,zayıf halden faydalanır. BAZENDE; Tam tersine olur vücuda giren cin insana fazla yeme hissi ile yedirmeyi gerçekleştirir,böylelikle fazla yiyen kişinin yediğinden kendide istifa eder ve yiyenlere rahatsızlık verir, kalp ağrısı_ şişmanlık_yavaş hareket etme_vücutta şişlik_ağızdan pis koku_ devamlı gaz hali_genirme_terleme ve uyuşukluk hissettirir, fazla yiyen insanın düşüncelerini yavaşlatır ve beyin fonksiyonunu bozar,fonksiyonu bozulan insan yavaş hareket eder düşünme olayı yavaşlar, böyle olunca şişmanlık ve kötü göründüğü düşüncesine kapılarak aşağılık hissine düşer yanlızlığa çekilir, ibadeti terk eder cinlerin tam istediği gibi kurban olur.

18=KADINDA VE ERKEKTE CİNSEL İSTEKSİZLİK;a-Eşini beğenmeme ve tiksinme halleri meydana gelir b-Huzursuzluk çıkarma ve nefret etme hissi çoğalır. c-Bazen eşinin yüzünü değişik şekillerde görür d-Cinsel organının sertleşmemesi ve çoğu zaman düşüklük hissi olur e-İlişkiye girdikten sonra büyük üzüntü ve acı hissetmek f-Yorgun düşme halleri ve uyuşukluk hali olur g-Boşanmak ve hür olmak isteği çoğalır. h-Durmadan zina yapma isteğinin çoğalması ve değişik hobili tutkular hissetme hali yerleşir. ı-Değişik şekillerde tatmin olma duygusu var olur. i-Eşcinsellik,homoluk, kadınsı hareketler, makyajlanma gibi yakışmayacak hareketlerde bulunmalar zuhur eder j-Rötgencilik,hayvanlarla ilişki, durmadan dans etme, geceleri durmadan banyo, kendini aşağılık hissedip yalvarma, konuşmalarını değiştirip tahrik hareketlerinde bulunma k-Eşi ile yatamama ve ilişkiye girince ölme hissi ile daralmak l-Eşini öldürmeye teşebbüs etmek m-Yaşantı esnasında gün seyrederken gündüz göze otururken boşalma ve ilişki hissiyatı n-Vücudunda bir şeylerin gezdiğini hissetmek o-karanlık ve yanılız yerlere saklanarak ürperme ve sızlanmalar ö-Bacak arasında, kollarda, boyunda ve sırt bölgesinde ısırık gibi morluklar meydana gelmesi cinlerin musallat ve istila konularındaki şikayetlerdir.

19=KEKEMELİK;Cinlerin korku sonucu insana musallat olması hallerinde insanların konuşmalarını etkilerler. kesik kesik konuşma- kekemelik- dil bağlanması -tutukluk meydana getirir. Eğer tedavi edilmezse dile yerleşen cinli ileriki zamanlarda kekemeliği ve dil bağlanmasını artırarak insanları konuşamaz hale getirirler.Tek amaçları insanı kendine ayırma toplumdan soyutlaştırmaktır.

20=DİĞERLERİ; Tıbben çaresi olmayan mide ağrısı- şişkinlik-sırt-bel ağrısı- baş ağrısının durmaması- organ şişmesi- sidikliyememe- kabızlık halinin çokluğu- alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılık hallerinde artma- istem dışı vücut hareketleri (tıpta tik hastalığı)- uyuşma halleri- sızı çekme ve durmadan sızlanma durumu- konuşma ve hareketlerinde durmadan aynı şeyleri tekrarlama – beyinde sıvı ur teşhisi konulan durumlar cinlerin meydana getirdiği zararlardır.

RUHSAL BELİRTİLER; Ruhta değişik haller olur

1=Devamlı huzursuzluk- zevk alamama- karamsar olma- çok düşünme- içinden çıkamama halleri- bunalıma girme- unutkanlık- bencillik- bulanık yaşamak gibi

2=Göğüste sıkıntı- ara sıra nefes alamama, nefes almakta güçlük çekme, boğuluyormuş gibi olma- kalbin sıkışması ve kırız anı yaşamak

3=Her an hastalanacak gibi hissetmek vücudunda bir ağrı dolaşıyormuş gibi huzursuz olarak yakınmak – hızlı hızlı harekete geçerek kendini yormak.

4=Banyoya girdiğinde çok çabuk çıkma hissi, sabunlanırken izleniyormuş gibi zannetme, banyoya çok zor girme- korkma- yıkanamama- cenabet gezme duygusuna kapılma ve uygulama halleri meydana gelir. BAZEN;tam tersi olur kendini durmadan cenabet hissi ile durmadan yıkanır- çok uzun süre kalır çıkmak bilmez.

5=Özellikle akşam olunca korkma ve sıkıntının gelmesi- geceleri izleniyormuş hissine kapılması- ağlama- tedirginlik yaşayıp gizlenmeye teşebbüs.

6=Akla devamlı kötü fikir gelmesi- yüksek yerden atlama- ölüm korkusu- birine saldırma ve vurma- cinsel sapıklık- soyunma- elini yüzünü yırtma ve zarar verme hissi- sağa sola çok bakınarak bağırma hissi ve uygulamar.

7=Kendi kendine içinden konuşmalar, bazen dışardan geliyormuş gibi hisseder algılayamaz, şaşırmalar yaşar, adı ile seslenirler ama görünürde kimseler olmaz, bazende karşısında biri çağırıyormuş gibi olur, böyle hallerde cin içeridedir kendini dışarda gösterir huzursuzluk verir.

8=Cinler musallat olduklarına tuvalette uzun kalma hissini verir ve gerşekleştirirde, pis ve virane yerler onların en rahat alanlarıdır çünkü ALLAH zikredilmediğinden.

9=Evinde- işyerinde- camide- gezerken- veya her hangi bir yerde sıkılırlar hemen yer değiştirmeye bakarlar veyada buralarda eşyalar değişiyormuş hissederler.

10=Abdest alamaz- namaz kılamaz- kuran okuyamaz- ezan dinle yemez- kuran okurken yazılar kayar ve sıkılır- dini hiç bir görevini yapamaz- dini vecibelere küfüre yeltenir ve uygulamayada geçebilir.

11=Kutsal yerlere gidemez; cami, türbe, kabe, mescit gibi veya ensevdiği yerlere gidememe halleri.

12=Özür ve hata hallerini kabul edememe meydana gelir huysuz olduğunu bilemez haklıyım sanar, etrafa taşkınlık yaparlar şaka yapıyorum güzel bir eylem olarak görürler.

13=Devamlı insanlardan kaçarlar zarar gelecek sanırlar yanlız kalma ister, karanlık yere saklanırlar, kalp kırma ve üzmeyi sevme haline gelirler, kırıcı söz söylerler, laf dinleme olayı biter hep kendi dediği olacak haller başlar.

14=Her an kötü şeyler olacakmış gibi davranırlar- içlerine kaza hissi gelir- tedirgin yaşarlar, tesiratı altına girerek bunalırlar.

15=Aklını kaybetme ve çıldırma korkusu yaşarlar her an ölecekmiş gibi hissederler, panik yapar düşünceleri bozarlar.

16=Kendine güveni gider- insanlar ve ailem beni sevmiyor hissine kapılırlar, aile yapısında soğumalar ve evden kaçmalar meydana gelir.

17=En tehlikeli durumdur; sebepsiz yere ağlama hissi gelir ya oturur durduk yere şiddetli bir vaziyette ağlar yada ağlayamaz donar kalır. 18=Sürekli dalgın- yorgun- halsiz ve hayattan bıkma hali olup esareti altına girerek kendini kötü hissederler, bir şey kazanamadığını zanneder.

19=Duygularında süreklilik olmaması, birini ani sevme veya sevmeme kararı, karşısındakini kötü- günahkar- kirli- pis ahlaklı hissetmesi, kalp kırıcı hareketlerde bulunup sonra pişman olması, durmadan insanlardan özür dilemesi halleri bulunur ve sıkıntısına düşer.

20=Eşlerin birden bir birlerini istememesi, ani kararlar alıp boşanmaları, tiksinmeler meydana gelmesi, eş yatakta arkasını dönünce aldatıyor hissine yakalanması- rüyada görüp gerçek oldu sanması- gözlerini kapadığında korkması- eşlerin bir birini öldürmek istemesi hissidir.

21=Bazen gözlerini kapadığında göz belirmesi, bir şeylerin uçması, ışık görmesi, kayıp kaybolan karaltılar, mekan ve belirli yerler görmek, yada resmen suret görmesi görüntü alması halleri olur.

22=Kendinde gizli güçlerin olduğunu düşünmesi ve kendine zarar verildiğinde öldürüleceğini hissetmek, kendisini güzel ahlaka sevkediyor diye yaşantı değiştirmeler, fazla ibadete yönelerek boş zaman geçirmek fazladan zikir çekerek güç kazanmak hissi olur.

23=Fazla ibadet haline geçip kendi kendine konuşma, kendini evliya sanma, hayvanlarla konuşma durumu, cinler kendilerini melek gibi gösterip ermişsin süsü verirler, peygambersin deyip şirke sürüklerler, hoca zannettirip durmadan okuttururlar, çok tehlikeli durumdur kafayı bozar delirirler.

24=Yaşanılan olayı daha önce olmuş yaşamış gibi hissederler, korku ve telaşaya düşerler, yaşamıyor hissediyor tekrar yapıyor zannederler.

25=Kişi kendini daha önceleri yaşadığını anımsar eskileri hatırlar hale gelerek hiç bir şey düşünemez.

26=Takıntı halleri çoğalır insan durmadan ellerini yıkar- üstünü düzeltir- burnuna el vurur- gözlerini açar kapatır- aşırı temizlik duygusu- kendini kirli ve pis hissetmeler olur.

27=Fiziksel ve ruhsal atakları ikisini birden yapması; ellerini kollarını sallayarak boğuluyormuş gibi bağırma veya kaçma gibi haller.

28=Resulullah efendimizi duyunca halinin değişmesi veya bir güzel zatı duyunca çeşitli hareketlerde bulunarak korkma ve hakaretler veyada tam tersine ağlama – çok sevme hali gibi görünme gibi aldatmalar yaşamak.

29=Cenabet gezmek veya boy abdesti alma hallerinde abdestsiz dini vecibeleri uygulama girişimleri olur.

30=Genelde cinlerle irtibata girib güçlendiğini zannetme duyguları baş gösterir, arkadaşlık kurmak için girişimlerde bulunur, fazla zikir çekerek- çıplak kuran okuyarak ve ters işler yaparak güçlendiğini sanar, BUNLAR RUHSAL BUNALIMLARDIR.Çok dikkat etmeliyiz.

UYKUDA OLMA VE METAFİZİK BELİRTİLER
1=Uykusuzluk çekme; hiç yoktan uyuyamaz yatakta sağa sola döner- oflar-ağlar- korkar-titrer- uykuya dalamaz daralır yatar, sıçramalar olur – durmadan uyanır.

2=Derin uykuya dalma; uykuya geçince etrafından hiç haberi olmaz,aynı bir ölü yatıyormuş gibi bir hal alır, uyandığında hiç uyumamış gibidir.

3=Yorgun yatılır yorgun kalkılır, bazende yataktan hiç çıkmak istemez, yatağa yattığı zamanda sanki her tarafı kırılıyormuş gibi hisseder.

4=Geceleri uykusu kaçar, bu olay ara sıra olur, daha sonra sıklaşır ve uyuyamaz hale gelir,bazende sanki gözünü yumunca kabus görecekmiş – ölecekmiş- görüntü alacakmış gibi olur.

5=Uykuya düşkünlük; hiç uyumak istemese bile uyur, bunun sebebi tebelleş halindeki olan cin uyku halindeki insanın manyetik alanından çok faydalanır, heleki okuyup ALLAHA sığınmadan yatıp uyuyanlar.

6=Uykuda dişleri sıkmak kalkınca çenesi ve dişleri ağrıyanlar, offff diye ızdırap çekenler sayıklayan lar- ağlayanlar- korkarak bağırarak uyananlar ve geri uyumak istemeyenler.

7=İstemediği olayları sık sık rüyasında görmek ve sıkıntısında kalmalar, mesela birinin ölümünü görme, kaza geçirdiğini görme, geçmişe ait olaylar ve hatalarını görme.

8=Kötü rahatsızlık verici rüyalar görmek, gördüklerinden korkmak- ölü- mezarlık- parçalanmak- kanlı vücut- çamurlu ırmak- parça ve kanlı et yağdığını görme gibi haller.

9=Rüyada durmadan hayvanların saldırması- kötü simalar görmesi- köpek yılan ısırmaları ve uyanınca acı ile mor safhalar olması.

10=Uyku halinde iken fazla uzun veya kısa boylu kimseler ve siyah yüzlü simalar görmek halleri olur.

11=Rüyada sık sık cinsel ilişkiye girmek sabah kalktığında gusul abdesti alma ihtiyacı duymak ve uygulamak.

12=Rüyada tanımadığı sima ve kişilerle konuşmak ve bunlardan öğüt ile telkin almak.

13=Yatar vaziyette evin içinde uyur gezmek, çağrılan yere gitmeye teşebbüs etmek.

14=uyku halinde iken göğsünün üzerine ağırlık oturması sıkıntı duymak,yataktan kaçar gibi hal alması, üzerinden yorganı atmak,soyunup yatmak,aşırı terlemek, bağırmak ve yer değiştirerek yatmak

15=Kötü bir rüya sonucu kalkamamak, elini ve kolunu kaldıramamak,öylece donup yata kalmak, uyuşuk vaziyette hiç hareket edememek.

16=Rüyasında hep düşüyormuş gibi olmak, karanlık yerde kalmak, bağırarak sesini duyuramamak, boğuluyormuş hissine kapılmak, ızdırabı dinmeyen acı çeker hallere girmek.

17=Rüyasında kan gölünde- denizde-mezarlıkta- harabe yerlerde- pislik olan yerlerde gezmek, gördüklerinden korkup tesirinde kalmak.

18=Uyku halinde iken korkar ve okumaya başlar,ya okuyamaz içini karamsarlık sarar yada okuduğundan kendi korkar ve şüphe duyar.

19=Rüyada alçak yerlerden veya yüksek yerlerden düşme olayını çok yaşar uyanınca başı döner, kendini tuhaf hisseder içini korku sarar.

20=Rüyasının tesirinde kalır gördüğü rüyayı gerçek sanır işleme kalkar, kocası aldatıyor, karısı kaçıyor gibi vesveseler, adam öldürme gibi hissiyatlar yaşar, uyandığı zaman böyle insanları titreme tutar, sesinde kısıklık olur, konuşurken korkarak tereddüt ederek konuşur, kesik kesik şaşırmalar yaşar ve hayatta pocalar yatar, şaşkın bir ördek gibi hayatını geçirme hali alır.

21=Sinirli bir vaziyette uyumaya dalar ve uyanınca gözünün içinde kızarmalar aşırı derecede kendini gösterir, uyuşukluk yaşar, uyartılmayı hiç sevmezler huysuzluk yaparlar.

22=Çoğu insan yataktan kalmak istemez,yatakta döner yatar,orası burası ile oynar,hoş almaya bakar,hep zevk arar.

23=Evde durmadan biri ile kavga eder, cinini atar zıtlaşır ve o kişi ile hiç bir şeyini paylaşamaz kıskanır ve dalaşır.

24=İnatlaşma çok fazla baş gösterir, okumaz, çalışmaz- dinlemez- uyumaz-iddiaya girer- bencilleşir- dayanır ve direnir.

25=Başını ellerinin arasına alır çok düşünme safhasına geçer ve düşüncelerinden daralır kaçma halleri tutar yatmaktan korkar yatak kendine sanki mezar olur.

26=Çok düşünme ve dalıp gitme kendi kendine konuşma halleri olur, evden kaçmayı, canına kıymayı, bir başkasına zarar vermeyi düşünür arada sırada midesi bulanır engel olamaz.

27=Namaz kılan cinli namazı hızlı hızlı kılar, yada tamamen terk eder, namaz mevzu konuşulurken vaziyeti değişir sıkılır, üzerine gelen sıkıntıdan mekan değiştirir.

28=Muska takarlar boyunlarına içindeki ne yazılı olduğunu bilmediği halde güvenirler,muska her zaman tesir göstermez, her muskada cinlere tesir etmez. çoğu zaman cinli insan boğuluyorum daralıyorum hissi ile boynundan muskasını çıkarır atar, çoğu muska cini susturur ve tehlikeli hale getirir,cinin susması insanın içine tam teşkilatlı sinmesine sebep olur ve rahatsızlıklar çoğalır, sinsilik güden cinli senin muskan koruman var telkinleri ile kandırma safhasına geçerek rahatlıkla insan ile istediğini yapar ve emellerine kavuşur, insan ile evlilik bile yapar, istila ederek ele geçirir.

29=Cinlerde mantıksal bütünlük yoktur, çok zekalı olurlar ama akıl az ve sınırlıdır, bazılarında aynı insan gibi hiç akıl yoktur yani deli gibidirler, düşünme olanakları çok azdır bu yüzden hareketleri her an kontrol dışıdır.Apansızca düşünme hisleri zayıf olduğu için nefsani duygulara engel olamazlar ve öleceklerini bildikleri halde insanlara musallat olurlar.

30=Cinlerde büyüklük duygusu çok fazladır o yüzden her an hataya düşerler ve imansızlığa kapılırlar, vücuda giren cinin dini islam olamaz, ya başka dine mensuptur veya kafirdir.

31=Sürekli tekrar vardır,hep saçmalama içerisinde yaşarlar, kontrol makanizması yoktur ve çok kıskanç olup saldırganlık yapabilirler.mesela vücuda giren feriştah kıskançlığında kadının kocasına ordusundan veya akrabasından birilerini tebelleş ederek hayatını felç eder.düzenini bozarak kadını elde etmeye çalışır, emeline kavuşunca kadınla cinsel ilişkiye girer, kocası kadınına yaklaşamaz.

32=Uykuya yatmadan önce felak ve nas sureleri okunup vücud sıvazlanmalıdır.uyku halindeki insanın manyetik alanı çok boşluktadır, istediği vaziyette ve uyguladığı planlarda cinler emellerinde çok büyük bir başarı sağlayabilir, temkinli ve dikkatlı olmak gerekir, okuma işlemlerini devamlı ve büyük bir özenle uygulamalıyız, yoksa her an esaretleri altına girmekle tehlikedeyiz.

33=BU GÜN İNSANLARINDA ŞU KANAAT HAKİMDİR;bir insan kuran okumaya yada dua etmeye tesbihata başladığı zaman cinler ve şeytanlar o insandan gider derhal uzaklaşır, sihir-büyü-muska gibi v.s hastalıklar iyleşir.FAKAT; durum hiç öyle değildir. TAM TERSİDİR; cinlerin vücuda girmesinden sonra okunan her ayeti kerime hastaya tehlike arz eder.Öncelikle bir alim tarafından bedendeki cinler yakılacak ve daha sonra kuranın nuru ile vücud tedavi edilecek.

34=Cinlerin ve makamı yüksek olan haşmetli cinlerin büyüğü ŞEYTANIN en büyük iki tane emelleri vardır; a-)insanı her türlü ibadet ve itaattan alıkoymak****b-)ibadet ve itaata başlayanları bundan vazgeçirmek. !!! insan evradü ezkara yada kuran okumaya başladığı zaman sanıldığı gibi cinler o insanı terk edip kaçmazlar, bilakis dört koldan şiddetle saldırıya geçerler ki o insan ibadeti bıraksın, her an tehlikedeyiz çünkü ibadet etmeyenle cinlerin işi fazla olmaz zaten onu istila etmiştir.

35=Yukarda ki kanıdan yola çıkan insan bir tasalluta vuku bulduğu vakit tedaviye baş vurunca hemen iyi olacaklarını zannederler, eğer bir kaç gün içerisinde netice alamazlarsa BU HOCADA iş yok deyip kapı kapı gezmeye başlarlar, bu böyle devam edip gider ve sonuçta malesef hiç bir netice ile sonuç alamazlar.

Hüddam yapan cinci hocalar, cinleri emirlerine alarak insanlara saldırtıyorlar ve onlara zarar veriyorlar. Cinler yanarak ölürler. Bu yüzden cinci hocalar cinleri yakmakla tehtit ederler. « Eğer dediğimi yapmazsan seni yakarım.”diye. Zavallı cinler de ona, yani bir insan şeytan olan cinci hocaya itaat ederler. bazen ilmi bilmeyen insanlar muskacılıkla cinli insanları kurtarırım safhasına geçiyorlar ve yaptıkları okuma ile veya yaptıkları muskalarla tedavi etmeye kalkışanlar cinleniyorlar.YANLIŞ; makamı olmayan ve Allhtan yetki almayan insanlar cinlenmişleri kurtaramaz. SAKALEYN VEYA GAVSÜS SAKALEYN GİBİ MAKAMLARI OLMAYAN HASTALARI KURTARAMAZ. İlmi bilmeyen insanlar tarafından okuma ve okunma başladıktan sonra cinler insana normal zamandan daha çok baskı yapar,aksine daha fazla rahatsızlık verir.Artık bir mücadele başlamıştır, her iki tarafında bir dayanma gücü ve sabrı vardır.BİLMEYEN BİRİ İLE;tedaviye başlanıldı ise hasta çok zorluklar çeker, boğulmalar, bağırmalar, kusmalar, ağrılar, ağlamalar,esnemeler, titremeler v.s olaylar zuhur eder.FAKAT BİR BİLEN İLE; mesela sakaleyn makamı olan alim ile hiç bir zor an yaşamadan, tere yağından kıl çeker gibi tedavi sonuçlanır.SAKALEYN OLAN ALİM;okumaya başladığı zaman kuran ve dua nurlarına karşı cinlerin bir dayanma güçleri vardır, bunu sonuna kadar zorlarlar, son safhaya gelindiği zaman artık cinler iyice zayıflamıştır, ondan sonra kuranı kerimin nuru ile sakaleyn olan alimin melekutları aracılığı ile cinler yanarak ölecekler. 21 gün bir okuma ile tam tedavi edilecektir, okumayı hasta bizzat kendi yapacaktır.

dua

8 Yorumlar

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

  1. Yardımınıza ihtiyacım var. Size nasıl ulaşabilirim ?

    YanıtlaSil
  2. Bu alimlere nasıl ulaşabilirim

    YanıtlaSil
  3. Bu gibi durumlarda hangi tesbih cekilir

    YanıtlaSil
  4. Ya Muahhir esmasi dusmani uzaklaştirir. Ya Rahim Ya Kahhar

    YanıtlaSil
  5. Yardım edin bende bunların hepsi oluyor ben arada sırada tanımadığım birinin olduğunu görüyorum çevreme kapandım

    YanıtlaSil
  6. Bana bunların hepsi oluyor yardım edin lütfen ben geceleri uyku uyumuyorum ben sabah işte olsamda bana baş dönmesi mide bulantısı biri kulağıma fısıldıyor sürekli kalp ağrısı var

    YanıtlaSil
  7. Benimle ilişiği gitti cin

    YanıtlaSil
  8. Numarasnı alan varmı

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski